Kultura

Lokacija snimanja i glumci novog Bonda biće danas otkriveni

Detalji nastavka sage o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu, 25. po redu, biće poznati danas na zvaničnom predstavljanju informacija uoči početka snimanja filma.

Veoma malo je do sada poznato o novom ostvarenju reditelja Kerija Jodžija Fukunage, ali u prenosu uživo na gotovo svim društvenim mrežama, filmska ekipa će u četvrtak otkriti brojne detalje.

Proteklih mjeseci kružile su brojne glasine o novom Bondu, ali uloga 007 agenta po peti put je pripala Denijelu Krejgu. Ovo bi trebalo da bude njegova posljednja uloga špijuna, nakon što je glumio u “Casino Royale”, “Quantum Of Solace”, “Skyfall” i “Spectre”, preneo je portal Klix.ba.

Sudeći prema izvještajima stranih medija, Rami Malek, zvijezda filma “Bohemian Rhapsody” uveliko pregovara s producentima o preuzimanju uloge glavnog zlikovca u nastavku sage o Bondu.

Snimanje filma trebalo bi da počne već krajem ovog mjeseca, a u četvrtak će biti otkrivena i nova lokacija snimanja, kao i kompletna glumačka postava.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!