Politika

Borenovićeva objava u grupi Pravda za Davida

Narodni poslanik i predsjednik Anketnog odbora Narodne skupštine Republike Srpske je, kasno noćas, pisao u grupi Pravda za Davida.

Tekst kojim se obratio članovima grupe prenosimo u cijelosti:

Kome smeta borba za Istinu i Pravdu?
Kome smeta da grupa “Pravda za Davida” bude u Narodnoj skupštini?
Pa zar najveći zagovornici za Istinu i Pravdu ne mogu biti u narodnom domu koji treba da ih predstavlja?

Citiram izvod iz stenograma na početku sjednice gdje smo uzimali izjavu od ministra Lukača:

“Mi smo na Prvoj,tj.na konstitutivnoj sjednici donijeli odluku da u radu Anketnog odbora učestvuju i dva člana ispred Grupe “Pravda za Davida” i na osnovu njihovog dopisa oni su nas obavjestili da će u radu Anketnog odbora učestvovati g-din Borislav Radovanović i g-đa Ljiljana Tešanović,naravno oni nemaju prava glasa,jer Anketni odbor ima pravo da odlučuje sa svojih pet članova,ali učestvuju u radu,u radu samog Anketnog odbora i imaju sva ostala druga prava koja su definisana našim Poslovnikom,Poslovnikom o radu Anketnog odbora.”

Na sve to kad sam dao riječ ministru Lukaču on kaže:

DRAGAN LUKAČ

“Dobar dan!
Pozdravljam sve prisutne,pozdravljam uvažene narodne poslanike,predstavnike medija i sve prisutne ovdje u sali”

Ništa ne spominje da bi nakon sat vremena pravio dramu i histeriju koju nastavlja i današnjim nervoznim pismom optužujući i obrušavajući se na mnoge a posebno na člana Grupe “Pravda za Davida” koji je već sedam dana uključen u rad Anketnog odbora na prijedlog iste…
Licemjerno i nekorektno.

Mi nastavljamo dalje transparentno i iskreno, i ponavljam sve smo odluke donosili jednoglasno,zatražili određene dokumente,uzeli izjave od sedam rukovodilaca institucija i u skladu sa našim nadležnostima pripremamo izvještaj u kojem ćemo veoma brzo iznijeti naše stavove.

Branislav Borenović,roditelj
te predsjednik Anketnog odbora za sagledavanje svih relevantnih činjenica vezanih za slučaj stradanja Davida Dragičevića u Narodnoj skupštini Republike Srpske.
#PravdaZaDavida #IstinaZaDavida

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!