Sport

Rafting Eurokup Memorijal Branka Štulić 2018

Tokom narednog vikenda, dvadeset timova u muškoj i ženskoj konkurenciji odmjeriće snagu i umijeće na bukovima Vrbasa.

Rafting klub Kanjon i rijeka Vrbas ugostiće najbolje evropske raftere iz Češke, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, BiH i Bugarske.

Loading...

Takmičenje

Svi oni takmičiće se u tri discipline: slalom, sprint i spust, u kategoriji R4, tokom predstojećeg vikenda na Eurokup takmičenju, koji već osmu godinu nosi naziv Memorijal Branka Štulić, u čast vječnom kapitenu našeg kluba.

Slalomske trke i sprint su na programu u subotu od 10.00 do 13.00 u kanjonu Tijesno, dok je spust na rasporedu u nedjelju od 10 do 12.00 časova. U nedjelju, tačno u podne biće upriličena Ceremonija dodjele priznanja i pehara.

U subotu 2.6.2018. saobraćaj magistralnim putem M16 Banjaluka – Jajce će se odvijati jednom kolovoznom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila u periodu od 09.00 do 14.00 časova na lokalitetu Tijesno, uz kontrolu policijskih službenika MUP RS. Organizator takmičenja je Rafting klub Kanjon.
Više informacija možete saznati putem oficijelne radio stanice takmičenja: Kanjon radija, kojeg možete slušati na portalu raftingklubkanjon.com

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!