Politika

Cvijanović: Institucije treba da rade svoj posao u skladu sa zakonom

Komentarišući današnje događaju na Trgu Krajine u Banjaluci, predsjednica Željka Cvijanović poručila je da institucije treba da rade svoj posao u skladu sa zakonskim okvirima. Kaže da je riječ o policijsko-tužilačkoj akciji i da ne može da ocjenjuje njenu opravdanost, jer to nije njena nadležnost.

Јoš jednom je ponovila da, kao građanin i majka, saosjeća sa porodicom Dragičević zbog tragične smrti njihovog sina Davida.

– Policija radi po nalogu Tužilaštva i u dogovoru sa Tužilaštvom provodi određene akcije i mjere. Niti predsjednik Republike, niti predsjednik Vlade, niti neko ko je narodni poslanik, u ovom momentu, ne može da se miješa u te aktivnosti. Oni znaju iz kog su razloga pokrenuli ovu akciju, rekla je predsjednica Srpske i dodala:

– Naravno da svi građani Republike žele da vide mirnu i stabilnu Republiku Srpsku. Ne žele da vide da se dešava bilo kakav problem i žale da se bilo kojoj porodici desi neki problem, a posebno takva stvar kao što je gubitak dijeteta.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!