Društvo

Kotlićijada u Kotor Varošu okupila 84 ekipe

KOTOR VAROŠ – Na kupalištu Bjeline u Kotor Varošu održana je tradicionalna kotlićijada na kojoj su učestvovale 84 ekipe iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Austrije.

Najbolju riblju čorbu pripremila je ekipa kafe bara “Faraon”, druga je bila ekipa Policijske uprave Banjaluka, a trećeplasirani su bili članovi ekipe “Majstori”.

Loading...

Prema ocjeni žirija, najbolju lovačku čorbu pripremili su članovi ekipe Moto kluba “Orlovi” iz Kotor Varoša, drugo mjesto pripalo je ekipi Lovačkog udruženja “Borčići” iz Šipraga, a treće ekipi “Mehaničke konstrukcije”.

Načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan izrazio je zadovoljstvo zbog velikog broja učesnika manifestacije koja je održana juče povodom Dana opštine – 24. aprila.

“Ovo je 11. kotlićijada koju organizujemo povodom Dana opštine i svake godine je sve masovnija. Raduje nas prisustvo velikog broja učesnika iz susjednih gradova, ali iz Srbije, kao i činjenica da je u revijalnom dijelu nastupilo više od 10 ekipa”, rekao je Sakan.

Predstavnici banjalučke “Tržnice” uručili su poklone ekipama iz Srbije i Austrije, kao i za dvije prvoplasirane.

Kotorvarošku kotlićijadu organizovala je opština u saradnji sa Turističkom organizacijom Kotor Varoša, tri opštinska lovačka udruženja i Sportsko- ribolovnim društvom “Kotor Varoš”.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!