Politika

Pravda za Davida: 10.000 ljudi prijaviće ubistvo?

Davor Dragičević otac tragično stradalog Davida Dragičevića (21), u četvrtak će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka predati prijavu za krivično djelo teško ubistvo protiv nepoznatog počinioca, ili više njih.

U Facebook grupi “Pravda za Davida” danas je saopšteno da će prijavu zajedno sa njim podnijeti i bloger Borislav Radovanović.

Loading...

Ocijenjeno je da će prijava biti podnesena protiv „nepoznatog i još uvijek slobodnog počinioca, ili vjerovatnije više njih, koji su i danas u poziciji da čine nove zločine zbog kojih građani masovno strepe“.

Najavljeno je i da će se nakon toga desiti „pravni presedan“.

“Zajednica „Pravda za Davida“ istog dana u 18 sati pokreće pravni presedan nezabilježen u ljudskoj civilizaciji. U pravnoj teoriji i praksi nije zabilježeno da je veći broj savjesnih građana i bez ličnog interesa prijavilo isto krivično djelo, a mi procjenjujemo da će ovdje uslijediti bar 10.000 prijava”, istaknuto je u današnjem saopštenju.

Navodi se i kako „odgovorna lica tužilaštva i policije bezobzirno krše zakone i pravila struke“.

“Na masovno izraženu želju naših članova i simpatizera da Okružnom tužilaštvu Banjaluka lično prijavljuju ubistvo našeg Davida sačinili smo unificirani obrazac prijave. Svako ko to želi moći će svojim imenom ili pseudonimom tužilaštvu podnijeti validnu prijavu krivičnog djela ubistva nad Davidom Dragičevićem”,navedeno je u ovom saopštenju.

(mondo.ba)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!