Banjaluka

Tanja Čičić-Odžaković: Turizam šansa za razvoj Banjaluke

Mogućnost za razvoj turizma na teritoriji Banjaluke nalazi se u unapredjenju zdravstvenog, banjskog, kongresnog, konferencijskog i rekreativnog turizma.

Usvajanjem regulacionog plana kojim je omogućena gradnja nove kongresne multifunkcionalne dvorane, sa projektima poput “Banjaluka voli Hike – Bike” i novim stazama za sve ljubitelje adrenalinskog turizma, vjerujem da ćemo kao grad i regija postati još interesantniji domaćim i stranim turistima, rekla je Odbornica Političko-građanskog fronta POLIGRAF u Skupštini grada Banjaluka, Tanja Čičić Odžaković na 30. sjednici Skupštine Grada.

– Grad prepoznaje turizam kao šansu za razvoj. Trebalo bi da unaprijedimo i povežemo komunikaciju u ovoj oblasti, kako na lokalnom tako i Republičkom nivou. Uz aplikaciju za Evropsku prestonicu kulture 2024. Banjaluka ima jedinstvenu ponudu prema regiji i svijetu – rekla je Čičić-Odžaković.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!