Društvo

Djeca a veliki ljudi! Osnovci iz Verića odvajali novac od svoje užine da pomognu javnoj kuhinji

Da i u ova teška vremena dobroti nema kraja pokazali su naši najmlađi, učenici V3 razreda, OŠ “Milutin Bojić” u Verićima koji su od srca poklonili ušteđeni novac javnoj kuhinji “Obrok ljubavi”.

A, da sve bude transparentno, plemeniti đaci su dostavili i spisak imena i prikupljenih donacija, gdje se vidi da su svaki dan strpljivo odvajali po 10, 20 pfeniga. Oni su osnovali i svoju humanitarnu organizaciju koju su nazvali “Poletarac”.

Loading...

U udruženju “Mozaik prijateljstva” posebno su dirnuti gestom ovih mališana, te su sve objavili na svojoj Facebook stranici.

– Danas je u “Mozaik prijateljstva” došao čovjek koji nam je vratio nadu u budućnost. On radi kao nastavnik u OŠ “Milutin Bojić” u Verićima. Uručio nam je kesicu sa sitnim novcem koji su prikupili učenici te škole. Djeca, ti mali-veliki ljudi, odvajali su novac od svojih užina i od srca darivali za našu kuhinju kako bi nahranili druge ljude. Bravo za nastavnike, bravo djeco – zahvalili su se članovi udruženja.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!