Hronika

Trojica Travničanina osumnjičena za krađu u Jezeru

MRKONJIĆ GRAD – Tri lica iz Travnika uhapšena su zbog sumnje da su krađom u marketu na području opštine Jezero pričinili materijalnu štetu od oko 6.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U saopštenju se navodi da su pripadnici Policijeske stanice Jezero u petak, 22. marta, u 4.00 časa prilikom redovnog obilaska staničnog područja u Ulici Novo Naselje primijetili otvorena vrata marketa, te su o tome obavijestili vlasnika.

“Vlasnik marketa je prijavio da mu je ukradeno više boksova cigareta različitih proizvođača i određena količina alkoholnog pića, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 6.000 KM”, navode iz ove uprave.

U saopštenju se dodaje da je na mjestu događaja obavljen uviđaj, a na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih informacija i tragova došlo se do saznanja da su izvršioci lica čiji su inicijali A.S. /22/, A.DŽ. /23/ i M.M. /28/ iz Travnika, koji su uhapšeni u saradnji sa Policijskom stanicom Travnik.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad navode da je riječ o višestrukim povratnicima u činjenju krivičnih djela.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da osumnjičena lica nakon završene kriminalističke obrade budu puštena na slobodu, a da po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj za krivično djelo teška krađa.

Policijski službenici nastavljaju rad kako bi utvrdili da li se A.S., A.DŽ. i M.M. mogu dovesti u vezu i sa drugim teškim krađama izvršenim na području drugih gradova Republike Srpske i BiH, dodaje se u saopštenju.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!