Hronika

Šakom tukao kćerku po glavi, supruzi polomio vilicu te je nogom udario u stomak

Tužilaštvo Distrikta Brčko BiH podiglo je optužnicu protiv B. S. (58) iz Brčkog zbog sumnje 20. avgusta ove godine teškim zlostavljanjem i nanošenjem povreda supruzi i kćerki počinio nasilje u porodici. Pred Osnovnim sudom Distrikta, koji je potvrdio optužnicu, B. S. je optužen za nasilje u kojem je članu porodice nanesena teška tjelesna povreda, saopšteno je iz Tužilaštva

Tužilaštvo Distrikta optužilo je B. S. da je u sredinom avgusta u Brčkom, u dvorištu porodične kuće u kojoj zajedno žive, nakon verbalnog sukoba fizički napao oštećene nanijevši im objema tjelesne povrede. Sumnja se da je optuženi udarcima rukom u glavu prvo teško povrijedio kćerku u predjelu lijevog uha, a potom i suprugu polomivši joj vještačku vilicu.

– B.S. je potom supruzi zadao nogom udarac u stomak, dok je kćerku udario još nekoliko puta pri njenom pokušaju da zaštiti majku – navodi se u optužnici.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!