Politika

Klub novinara osudio optužbe ministra Lukača

Predsjednik Kluba novinara Banjaluka Siniša Vukelić reagovao je danas povodom komentara ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača iznesenih danas za skupštinskom govornicom na račun pojedinih blogera i medijskih kuća.

“Najoštrije osuđujemo prijetnje koje je ministar Lukač iznio za skupštinskom govornicom. Kao građanin ministar ima pravo da se osjeća povrijeđenim zbog nečijeg pisanja i da zbog toga zatraži zaštitu na sudu, ali neprihvatljivo je da, kao ministar, iznosi teške optužbe i prijetnje u skupštinskoj sali.

Loading...

Ukoliko poziva da se vjeruje institucijama, onda su instuticije i mjesto gdje bi trebalo da se rješavaju svi problemi koji su eventualno izazvani nečijim pisanjem, a ne da za govornicom proziva pojedince ili medijske kuće.

Ukoliko ima neke dokaze, neka ih proslijedi nadležnim institucijama. Ukoliko ih nema, iznosi neutemeljene optužbe. Ukoliko ima dokaze, a ne prosljeđuje ih institucijama, onda čini krivično djelo”,rekao je Vukelić novinarima u Narodnoj skupštini RS.

(mondo.ba)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!