Hronika

Povrijeđeni u eksploziji na pumpi u teškom stanju

ZVORNIK – Pacijent čiji su inicijali A.K. koji je povrijeđen u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika nalazi se u veoma teškom stanju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, rečeno je danas u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Portparol Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla Ersija Aščerić Mujedinović navela je da je pacijent primljen sa povredama glave, grudnog koša i da ima teške opekotine.

Loading...

“Pacijent je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju i njegovo zdravstveno stanje se intenzivno prati”, rekla je Mujedinovićeva.

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je danas  da policija u saradnji sa Okružnim tužilaštvom Bijeljina nastavlja istragu u vezi sa jučerašnjom eksplozijom na benzinskoj pumpi u Šepku.

“Pronađeni su neki tragovi i predmeti koji će poslužiti u daljoj istrazi u vezi sa ovim događajem”, rekao je Bobar.

U jučerašnjoj eksploziji na benzinskoj pumpi “Nešković” u Šepku kod Zvornika poginulo je jedno lice, sedmoro je prevezeno u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći, dok je jedno lice hospitalizovano u bolnicu “Milenko Marin” u Loznici.

Nakon ukazivanja medicinske pomoći u Opštoj bolnici Zvornik, pet pacijenata je pušteno na kućno liječenje, jedan pacijent upućen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, a jedan u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!