BanjalukaPolitika

Banjaluka: Hiljade građana traži pravdu!

Počelo je okupljanje. Banjaluka na nogama. Hiljade ljudi traži pravdu i istinu. Istinu za sva, kako je jednoglasno istaknuto, za sva ubistva u Republici Srpskoj, za sve nerasvjetljene i zataškane slučajeve, za sve nevine koji su, kako kažu porodica i građani, život izgubili na kukavički način.

„Bilo ko ko večeras napravi incident, nije pripadnik ’pravde za Davida’ rekao je otac Davida Dragičevića Davor ističući da večeras nema politike.

Mirni skup sa jasnim zahtjevom, nije mogao proći bez incidenata:

„Kako saznajemo, 5 autobusa sa ljudima koji su trebali biti sa nama zaustavljeno je na starim naplatnim rampama… Mir i dostojanstvo, ali eto da znamo u kakvim vremenima živimo“, poručeno je okupljenim građanima sa razglasa.

Na Trgu Krajine je iz minuta u minut sve više građana koji pružaju podršku porodici Dragičević uzvikujući “pravda za Davida, pravda za sve nas”.

David Dragičević je nestao 18. marta, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas. Različite i nepotpune informacije vezane za istragu “potpalile” su sumnju da cijeli slučaj nije onakav kakvim ga nadležni predstavljaju.

Davidov otac, Davor Dragičević, pozvao je sve građane Republike Srpske i Federacije BiH da podrže ovu borbu koja je, kako je rekao, borba svih nas za dostojanstven život.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!