Nauka i tehnologija

Najprodavaniji gedžet u 2019. godini

Sa krajem 2019. godine postali smo malo nostalgični. Nostalgiju možemo da okrivimo za to što je za gedžet godine izabran Nintendo Switch Lite koji se pojavio u septembru i podsjetio nas na neka davna vremena kada smo igrice igrali “u hodu” na prenosivim uređajima.

Dok sve veću pažnju korisnika u svijetu preuzimaju pametni telefoni, veoma je korisno imati uz sebe uređaj koji je napravljen samo da bi se na njemu igrale igrice.

Loading...

Pojavio se u mnogo različitih boja i za razliku od svog prethodnika Nintendo Switch-a nije vezan za televizor već je mobilan i možete ga koristiti bilo gde, piše “CNN”.

Nova Lite verzija je manja, lagana i jeftinija. Cijena mu je oko 200 američkih dolara i možete igrati na njemu skoro sve igrice kao na starijoj verziji.

Switch je najbolje prodavan u 2019. godini i jedina je platforma koja pokazuje porast iz godine u godinu. Samo u toku nedelje kada se slavi Dan zahvalnosti prodato je oko 830.000 komada Nintendo Switch i Switch Lite u SAD. Bila je to nedjelja najveće prodaje u istoriji Nintedno Switch-a koji je lansiran 2017. godine.

(B92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!