Hronika

Otac osumnjičen da je ubio bebu

BRATUNAC – Z.M. (28) iz Bratunca osumnjičen je da je 24. marta ubio svoju bebu, saznaju “Nezavisne”.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Istočno Sarajevo, lišili su slobode Z.M. (28) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Teško ubistvo”.

Loading...

“Policijskoj stanici Bratunac, 24. marta, prijavljeno je da je u zdravstvenu ustanovu primljeno maloljetno lice koje je zadobilo tjelesne povrede, za koje postoji sumnja da su nanijete od strane lica Z.M. Maloljetno dijete je usljed zadobijenih povreda preminulo”, sapšteno je iz PU Zvornik.

O svemu navedenom upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje određenih mjera i radnji u cilju kompletnog rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela.

Policijski službenici će osumnjičeno lice, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predati u dalju nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!