Društvo

Pravda za Davida nudi novčanu nagradu od 50 000 eura

Udruženje “Pravda za Davida i svu djecu BiH“, registrovano u Beču, raspisalo je nagradu od 50.000 eura za svaki novi, kredibilan dokaz, koji može doprinijeti da se iza rešetaka nađu ubice i naručioci ubistva Davida Dragičevića, kao i njihovi saučesnici.

Udruženje nudi ovu novčanu nagradu svakom onom ko im dostavi snimke sa nadzornih kamera Rajfajzen banke iz ulice Vase Pelagića u Banjaluci, koje pokrivaju prostor parkinga iza Metalske škole, gdje je u noći 18. marta 2018. godine, prema svjedočenju Jovanke Bošnjak, teško pretučen David Dragičević, prenosi Slobodan Vasković na svom blogu.

Loading...

Udruženje “Pravda za Davida i svu djecu BiH“ takođe nudi nagradu za video snimke na kojima se vide osobe koje fizički zlostavljaju Davida Dragičevića, nakon što je otet u centru Banjaluke.

– Udruženje ima saznanja iz kredibilnih i pouzdanih izvora da ti video zapisi postoje i poziva sve one koji imaju saznanja o tome, ili posjeduju video zapise, da im ih dostave. Udruženje garantuje da će identitet svih onih, koji im dostave navedene video snimke, biti potpuno zaštićen, kao i da će im biti isplaćen navedeni novčani iznos – navodi Vasković, a ovu objavu na Facebook stranici grupe “Pravda za Davida” je podijelila i majka ubijenog mladića Suzana Radanović.

Udruženje “Pravda za Davida i svu djecu BiH“ poziva i sve one, koji posjeduju snimke nadzornih kamera iz Gospodske ulice, Jevrejske ulice, Zanatskog centra, Ulice Ivana Franje Jukića i ostalih ulica u najužem centru Banjaluke, da im dostave te snimke koji pokrivaju vrijeme od ponoći do 5 časova 18. marta prošle godine

Izvor
6yka
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!