Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Salko Veljačić došao u Banjaluku da KUPI STAN, pa ostao bez 110.000 KM

Bitnije mi je da mi nađu dokumenta koja su bila u torbi nego pare, a ako novac nađu još bolje, rekao je ovo za Srpskainfo Salko Veljačić koji je juče opljačkan u centru Banjaluke.

Podsjetimo, nepoznati maskirani napadač je juče u kafiću u hotelu Bosna ukrao torbicu od Veljačića u kojoj je, prema njegovim riječima, bilo oko 110.000 maraka.

Salko kaže da je juče iz Velike Kladuše došao u Banjaluku i da je ponio novac kako bi kupio stan, ali i da nije primijetio nikog sumnjivog dok je hodao gradom.

– Sjeo sam u baštu tog kafića i neko je pritrčao i oteo torbicu i pobjegao. Bitnije mi je da mi nađu dokumenta, pa ako neko ih nađe nek mi javi, a para će biti i kasnije – kratko je na kraju dodao Veljačić za Srpskainfo.

Na objektu kafića gdje je ukradena torbica, nema bezbjednosnih kamera, a prema nezvaničnim informacijama napadač je bio maskiran sa kačketom i maramom preko lica.

– Tokom istrage policija je prikupila snimke bezbjednosnih kamera sa objekata u blizini, a na jednom od snimaka primjećeno je i da postoji sumnja da ga jedna osoba prati – kaže naš sagovornik.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button