Društvo

OSTAJU UZ DAVORA I SUZANU Građani i večeras zapalili svijeće i tražili PRAVDU ZA DAVIDA (VIDEO)

Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras nema “Davidovog srca” – improvizovane simbolične statue u obliku srca i stisnute pesnice sa Davidovom slikom u sredini, oko kojeg su građani palili svijeće i provodili noći protestujući.

Grupa “Pravda za Davida” i večeras se okupila u Banjaluci tražeći pravdu za ubijenog Davida Dragičevića. Poručili su i da će i dalje ostati mirni i dostojanstveni u svojoj borbi za pravdu.

Okupljeni su poručili da će nastaviti pružati podršku Davoru Dragičeviću i Suzani Radanović u borbi za pravdu koju njihovo dijete zaslužuje. Zapalili su svijeće za dušu momka koji je nepravedno ubijen.

– Moramo biti iskreni, današnji sastanak u Sarajevu je veliko obrabrenje za nas. Sastanak Suzane sa gospodinom Johanesom Hanom daje nadu da će se uskoro saznati istina – poručili su večeras okupljeni oko grupe “Pravda za Davida”.

Podsjećanja radi, David Dragičević, 21-godišnji mladić iz Banjaluke, nestao je u noći 18. marta 2018. godine. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je šest dana kasnije na ušću rečice Crkvena u rijeku Vrbas, piše Radio Sarajevo.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!