Hronika

Automobilom presreo, pretukao, ugurao u svoj automobil i oteo 500 KM

Policijski službenici PS Laktaši uhapsili su Bogdana Vajukića (20) iz Laktaša zbog sumnje da je automobilom presreo, pretukao, ugurao u svoj automobil i oteo 500 KM od S.Ć (24).

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka, osumnjičeni je sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Loading...

“B.V. je osumnjičen da je izvršio krivična djela ‘Razbojništvo’, ‘Protivpravno lišenje slobode’, ‘Izazivanje opšte opasnosti’ i ‘Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Naime, lice se sumnjiči da je 19.12.2018. godine oko dva časa, na lokalnom putu u mjestu Miloševci, opština Laktaši, svojim automobilom marke VW Golf presrelo putnički automobil marke Mercedes, onemogućilo dalje kretanje, te na silu izvuklo dvadesetčetvorogodišnjaka i nanijelo mu vidne povrede, nakon čega ga je uguralo u svoj automobil i od njega otuđilo novac u iznosu od oko 500 KM.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj i preduzete su potrebne mjere i radnje naložene od postupajućeg tužioca u cilju dokazivanja navedenih krivičnih djela.

IZ UKC-a su saopštili da je povrijeđeni stabilnog zdravstvenog stanja te da je pušten na kućno liječenje.

Kako su naveli, pacijent čiji su inicijali S.Ć. dovezen je u ovu zdravstvenu ustanovu juče u 4.30 časova, sanitetskim vozilom Doma zdravlja Laktaši.

Prema riječima načelnika Urgentnog centra UKC-a Republie Srpske Dragana Rakanovića, pacijent je zadobio povrede lica koje su mu zbrinute, te mu je urađena dodatna dijagnostika.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!