Hronika

DOSIJE DANIJEL TRIVALIĆ Duga lista grijehova ŽESTOKOG MOMKA iz Banjaluke

Banjalučanin Danijel Trivalić, koji je uhapšen jutros nakon što je odbacio ručnu bombu i fantomku, poznat je policiji od ranije, a u prošlosti je hapšen zbog više krivičnih djela.

Policija je u novembru prošle godine u automobilu Trivalića “audi A4” pronašla oružje i druge predmete, koji se mogu koristiti prilikom izvršenja krivičnih djela. Tada su zaplijenjeni „škorpion“, crni ruksak, crna kapa, rukavice i bijeli peškir.

U međuvremenu, Trivalić je osuđivan zbog više krivičnih djela, od zloupotrebe droga do nasilničkog ponašanja.

U septembru 2012. u Osnovnom sudu Banjaluka Trivalić je osuđen na tri mjeseca zatvora zbog neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

U februaru 2011. godine osuđen je na uslovnu kaznu od godinu dana zbog posjedovanja naoružanja.

U stanu koji je koristio optuženi pronađena je poluautomatska puška CZ, ručna bomba M-52, 45 komada puščanih metaka kalibra 7,9 milimetara i RAP sa četiri okvira.

Osuđivan je i zbog nasilničkog ponašanja na 10 mjeseci zatvora.

Trivalić je u septembru 2012. godine uhapšen zbog napada na Dragu V. i demoliranja kafića “Mika” u ulici Dragiše Vasića u banjalučkom naselju Nova varoš.

– Na platou ispred “Mog marketa” prodajem mlijeko godinama, a tako je bilo i u subotu ujutro. Odjednom su se stvorila dvojica mladića i iz čista mira me prvo počeli psovati, a zatim bacati stolice na mene. Tukli su me stolicama, nogama i šakama po glavi i tijelu. Mislio sam da ću umrijeti. Posebno me boljelo to što je stotinu ljudi stajalo i gledalo kako me tuku i niko mi nije htio pomoći – ispričao je tada napadnuti Drago V.

Danijel Trivalić je hapšen i u maju 2012, nakon oružane pljačke zlatare u Jajcu, ali je poslije potvrde alibija pušten da se brani sa slobode.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!