Politika

Davor Dragičević nastavio predavati prijave zbog smrti sina

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića (21), danas je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka predao prijavu građana krivičnog djela ubistvo nad Davidom Dragičevićem protiv nepoznatog počinioca.

Protekle sedmice Dragičević je predao ukupno 1.500 prijava koje su mu građani dostavili lično ili poštom iz Bosne i Hercegovine i inostranstva. Najavio je da će zbog obzirnosti prema radnici u pisarnici sutra predati dvije prijave te u ostalim radnim danima po jednu više, ukupno 15 prijava ove sedmice. Sljedeće sedmice nastaviće predavati stotine prijava.

Loading...

David Dragičević je mladić iz Banjaluke čiji je nestanak prijavljen 18. marta, a tijelo pronađeno šest dana kasnije na ušću riječice Crkvene u Vrbas. Porodica mladića tvrdi da je ubijen.

Na Trgu Krajine u Banjaluci od 26. marta svake večeri u 18 časova održavaju se skupovi podrške porodici organizovani putem Facebook grupe “Pravda za Davida” koja sada broji više od 320.000 članova. Večeras će biti održano 64. okupljanje građana, javlja Anadolija.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!