Banjaluka

Poziv za dostavljanje prijedloga na plansko rješenje

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada, održanoj 28. i 29. marta 2018.godine donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „Obilićevo“ u Banjoj Luci.

Izmjenom plana će biti obuhvaćena dva lokaliteta i to: lokalitet A – prostor između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića i Ulice Srđe Zlopogleđe, površine 3,00 ha i lokalitet B – prostor uz ogranak ulice Boška Tošića i Srđe Zlopogleđe, površini 2,59 ha. Obuhvati izmjene plana grafički su prikazani na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Obilićevo 1, petnaest dana od dana objavljivanja.

Obuhvat plana objavljen je i na internet stranici grada: banjaluka.rs.ba

Nadležno odjeljenje poziva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do 3. maja 2018.godine.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!