Magazin

Hali Beri objavila fotku iz kade, svi se pitaju ko je slikao?

Hali Beri (52) se fotografisala u nešto opuštenijem izdanju nego inače i time iznenadila svoje fanove. Glumica je uživala u pjenušavoj kupki pa je objavila fotografiju na kojoj pozira u kadi, a kosu je pričvrstila maramom.

“Bio je dugačak dan, međutim još uvijek mogu izdvojiti vremena za sebe i pjenušavu kupku”,  napisala je Hali u opis fotografije koja je skupila preko 185.000 lajkova i nekoliko hiljada komentara.

Loading...

“Prekrasna fotografija”, “Ti si doslovno najslađa”, “Mogu li ti se pridružiti, predivna damo?”, “Stariš kao dobro vino” – samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Ipak, njene pratioce, kojih na Instagramu ima preko pet miliona, najviše je zanimalo kome je glumica pozirala…

“Svi se pitamo ko je autor fotografije”,  komentar je znatiželjnih obožavaoca.

Inače, glumica iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost i tri propala braka. S bejzbolašem Davidom Justiceom (53) bila je u braku od 1993. do 1997. godine, dok se drugi put udala 2001. za Erica Benéta (52) od kojeg se razvela se 2005. godine.

Zatim je pet godina bila u vezi s modelom Gabrielom Aubrijem (42) s kojim je dobila kći Nalu Arielu Aubry (11). Oskarovka se potom 2013. udala za kolegu glumca Oliviera Martineza (53), s kojim je dobila svoje drugo dijete, sina Makea Roberta Martineza (5). Od Martineza se razvela krajem 2016.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!