Magazin

Pjevačica otišla na liječenje

O drastičnom gubitku kilograma i premršavom izgledu Emine Jahović nedavno se pričalo na društvenim mrežama, a zbog toga je sada pevačica poslata na lečenje.

Naime, Emini Jahović je zdravstveno stanje narušeno zbog gubitka velikog broja kilograma. Pevačica se mesecima borila sa ovim problemom, te je odlučila da ode na ispitivanja i potraži stručnu pomoć. Eminino narušeno zdravlje je najviše uplašilo njenu majku i brata Mirsada, koji je Eminu poslao u Englesku na lečenje.

Loading...

– Mirsad je bukvalno rezervisao termin u klinici i kupio joj kartu. Nije mogao da gleda više kako Emina gubi kilograme. Poznato je da je ona i ranije imala problema sa varenjem, te da su njene oscilacije u njenoj kilaži bile evidentne, a sada su postale zabrinjavajuće. Emina je gotovo posle svakog jela imala mučnine i nije mogla da vari unetu hranu. Stres koji je imala oko razvoda sa Mustafom samo je pogoršao stanje i ona je izgubila skoro 10 kilograma za mesec dana. Želudac je jednostavno počeo da odbija hranu i stanje je postalo alarmantno, govori dobro obavešten izvor za Srpski Telegraf.

Emina se u poslednje vreme žalila i na česte nesvestice, što je njenoj majci bio znak da treba da je natera da ode u London i posluša brata. Prema tvrdnjama upućenih, pregledi u Londonu su pokazali da Emina ima poremećaj u ishrani i prepisana joj je adekvatna terapija.

Stručnjaci su je upozorili da mora da jede često i pomalo i da tako navikava želudac na hranu, a sa većim unosom hrane i kilogrami će se povećati. Pevačica je prihvatila savete lekara, ali je nastavila sa jakim treninzima, što i nije preporučljivo u njenom slučaju.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!