Politika

Dodik: Razni međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Srpske

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da je činjenica da su razni međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Republike Srpske i smanjenje uticaja Rusije zbog čega je važno da se zbiju redovi.

Dodik je predstojeće paralmentarne izbore ocijenio veoma važnim, ističući da ne sumnja u pobjedu kandidata SNSD-a i koalicije okupljene oko ove stranke.

Loading...

“Mi se ozbiljno spremamo i za predstojeće izbore koji su veoma važni. Činjenica je da su razni međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Srpske i smanjenje uticaja Rusije. I zato je važno da zbijemo redove”, rekao je Dodik na obilježavanju 20 godina od osnivanja Opštinskog odbora SNSD-a Novi Grad.

On je rekao da SNSD uživa veliko povjerenje u narodu u ovoj opštini, što je pokazala i trijumfalna pobjeda na lokalnim izborima.

Dodik istakao da nije bilo lako prije 20 godina osnovati odbor u Novom Gradu ali da su aktivisti zajedno sa rukovodstvom uspjeli i u proteklom periodu realizovati brojne značajne projekte.

“Svjesni smo da se uspjeh jedne politike mjeri po tome šta je urađeno, a urađeno je mnogo, čemu SNSD duguje povjerenje naroda”, istakao je Dodik.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanoć rekla je da je SNSD zajedno sa lokalnim aktivistima stranke realizovao projekte koji su bili prioritetni za građane.

“Naše opredjeljenje je da tako bude i u narednom periodu. Planirani su projekti koji će poboljšati kvalitet života građana, a planirano je i otvaranje novih radnih mjesta”, istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Snježana Rajilić rekla je da je danas veliki dan za SNSD u Novom Gradu.

“Iza nas je skoro skoro 15 godina vlasti. U proteklih 12 godina u projekte u Novom Gradu uloženo je više od 30 miliona KM, a realizovano je više od 500 projekata”, kaže Rajilićeva.

Obilježavanju 20 godina od osnivanja SNSD-a u Novom Gradu prisustvovali su brojni članovi i simpatizeri stranke.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!