Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Pravda za Davida: “Ostajemo ovdje“! (FOTO i VIDEO)

Na trgu Krajine u Banjaluci i večeras je nastavljeno mirno okupljanje građana „Pravda za Davida“. Poruka koju su poslali sa okupljanja ista kao prethodnih nešto više od 60 dana : hoćemo istinu i pravdu! Ostajemo ovdje!

Banjalučani 62. dan na trgu Krajine traže da se sazna istina o smrti 21-godišnjeg Davida Dragičevića. Dok sa trga odjekuju povici ISTINA, PRAVDA, nadležne institucije i dalje ćute o ovom događaju.
Otac nastradalog mladića, Davor Dragičević poziva i dalje na mir i dostojanstvo. Poručuje da za njega nema odmora dok odgovorni za smrt njegovog sina ne budu otkriveni.

Dragičević je najavio i da će u narednim danima predati krivične prijave protiv RTRS-a i Srpske novinske agencije SRNA.
Građani Banjaluke i večeras uz Davora Dragičevića i grupu „Pravda za Davida“.
Rame uz rame stotine njih mirno stoje dok pjevaju Davidovu pjesmu : Klinac iz geta. I njihova poruka ostala je ista sve vrijeme : Ne idemo odavde dok ne dobijemo sve informacije o Davidovoj smrti.

Hiljade fotografija i pisama podrške svakodnevno stiže i na zvaničnu fejsbuk stranicu grupe „Pravda za Davida“ koju su napravili Davidovi prijatelji, nakon pres konferencije 26. marta, na kojoj je David okarakterisan kao narkoman i kriminalac.
Ova grupa sada broji preko 320 hiljada članova, iz svih krajeva svijeta.

(BN)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button