Društvo

Davor Dragičević: Auto sam parkirao i garažu ću praviti. Dobijamo danas i šatore. Pravićemo svoju državu (FOTO/VIDEO)

– Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša; 197. dan, sine na tvom trgu, jedinoj slobodnoj teritoriji u ovoj državi – poručio je danas Davor Dragičević, sa Trga Krajine.

Nastavio je riječima da Davida ne da nikome, niti će ga ikada dati, „a kamoli ubicama koje proslavljaju 197 dana njegovo masakriranje“.

Loading...

– Darko Iliću, imam ispis bazne stanice od 26. marta. Načelnik uprave za organizovani kriminal i terorizam koji je ubio svoju ženu na sinov rođendan – Ćelavi, radi u MUP-u još uvijek – rekao je Dragićević.

Prilaze mu, kaže, ljudi razočarani u rezultate izbora, iako je on rekao da ih neće ni biti.

– Nema potrebe za izborima. Ja glasao nisam. Svi vi koji ste glasali kuc – kuc na vrata onima kojima ste dali svoj glas i pitajte šta su uradili sa vašim glasom. Opravdajte povjerenje. Grupa „Pravda za Davida“ će ovih dana prerasti u udruženje građana, a napravićemo i fondaciju “Pravda za Davida”.

– Rekao sam vam, stojim iza svojih riječi i kunem se Davidovim grobom i slikom njegovom da vas nikada neću iznevjeriti ni napustiti, kao ni vi mene. Ako treba osnovaćemo novu državu. Ako treba biću i predsjednik. U čemu je problem!? – pita Dragičević.

Pravda za Davida, 8.10.2018. godine / foto: Sanela Božić
Pravda za Davida, 8.10.2018. godine / foto: Sanela Božić

On je rekao da je kuću tek počeo da pravi na Trgu Krajine.

– Auto sam parkirao i garažu ću praviti. Dobijamo danas i šatore. Pravićemo svoju državu. Ovo su temelji na Davidovom trgu. Nećemo živjeti sa ubicama i zločincima! Nećemo im biti komšije! Sa njima nema suživota. Politika nas ne interesuje. Pravne države nema.

– Institucije ne postoje. Šta sad? A djecu i dalje ubijaju i proslavljaju, pjevaju, tuku, maltretiraju – rekao je Dragičević.

On je poručio da za vrijeme „ovih institucija“ više neće platiti nijedan račun.

– Kazne me ne interesuju, ništa me ne interesuje. Ovdje smo radi Davida Dragičevića i radi naše djece i ovdje smo zbog vas. I nama se još živi, ali ne na ovaj nači – poručio je Dragičević.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!