Društvo

Radojičić: Važna saradnja sa civilnim sektorom

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, posjetio je danas danas Institut za razvoj mladih i zajednice „Perpetum mobile“, kojem je Grad Banja Luka dodijelio prostor na korištenje u naselju Nova varoš.

U razgovoru sa izvršnim direktorom Ilijom Trninićem, Radojičić je naglasio da je koncept gradske administracije, generalno, saradnja sa civilnim sektorom koji doživljava kao partnera u mnogim oblastima.

Loading...

– Grad je dodijelio poslovni prostor organizaciji „Perpetum mobile“ sa kojom dugo sarađujemo i koja je veoma aktivna na polju organizacija civilnog društva i njihov rad veoma poštujem. U civilnom sektoru vidimo partnere i saradnike i, bez obzira što nemamo ista mišljenja o pojedinim društvenim pitanjima, trudimo se da pomognemo jedni drugima koliko možemo, na dobrobit cijelog društva – istakao je Radojičić.

Izvršni direktor Instituta za razvoj mladih i zajednice „Perpetum mobile“, Ilija Trninić, predstavio je programe i projekte kojima se bavi ova nevladina organizacija koja uspješno djeluje u Banjoj Luci od 2006. godine.

– Kao organizacija civilnog društva nastojimo da kroz obrazovne i istraživačke programe razvijamo zdrave životne vrijednosti mladih, podstičemo građansku i političku participaciju, sa ciljem stvaranja odgovornijeg i pravednijeg društva – rekao je Trninić.

Izvor
gradska uprava
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!