Društvo

“Pravo na život je starije od prava nacije” Anto Nobilo, Ifet Feraget, Dušan Tomić i Zora Dobričanin Nikodinović čine novi advokatski tim porodice Dragičević (FOTO/VIDEO)

Večeras su se građani okupili na Trgu Krajine po sto pedeset i peti put uzastopno pružajući podršku porodici Dragičević.

– Od danas je sa nama prošireni međunarodni advokatski tim među kojima su i ugledni hrvatski advokat Ante Nobilo i naš poznati advokat Duško Tomić – rekao je večeras Davor Dragičević koji je na Trgu Krajine u Banjaluci po 155. put sa brojnim građanima mirno protestovao tražeći da se otkrije istina o ubistvu njegovog sina Davida.

Na Trgu je, inače, večeras bilo nešto više građana koji su gromoglasnim aplauzom ispratili predstavljanje Nobila i Tomića.

Loading...

– Premlaćivanje novinara Vladimira Kovačevića je bio pokušaj ubistva – rekao je Davor koji se zahvalio svim novinarski ekipama koji su došli i večeras da prenesu poruke sa Trga.

– Hvala vam još jednom što ste sa nama po 155. put. Djecu nam ne mogu ubijati i neće više – poručio je Davor koji je dodao “idemo do kraja”.

“Klinac u getu” je tradicionalno ispjevana pjesma zajedno u glas.

Na kraju je prenesena podrška novinaru Kovačeviću od grupe “Pravda za Davida”.

– Novinari su zaslužni za razbijanje straha i u traženju istine o ubistvu Davida – rečeno je večeras na Trgu.

– Kao što mi je jedan pametan čovjek rekao – pravo na život je starije od prava nacije. Ja znam ko su ubice mog sina i ko su nalogodavci. Ja sve znam jer je to moje dijete – poručio je Davor na kraju večerašnjeg okupljanja.

(foto: Sofija Sofokle Grmuša)

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!