Hronika

Ovaj mladić je snimljen kako zlostavlja psa, a nedavno je počinio i NOVI ZLOČIN kod Banjaluke (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mladić koji je zgrozio javnost prizorima kojim u vojničkoj uniformi zlostavlja pse, još jednom je pokazao svoju nasilničku narav – ovoga puta u civilu, i to nad čovjekom, nemoćnim starcem.

Pod sumnjom da je dan ranije u Kaćanima kod Banjaluke sa najmanje još jednim poznanikom pretukao i opljačkao Ostoju Milakovića (80), prošlog petka je u Foči uhapšen 25-godišnji P.I. iz Užica, piše Blic.rs.

Kako „Blic“ saznaje, radi se o momku iz užičkog sela Potpeć, bivšem pripadniku Vojske Srbije, o kome se saznalo pošto su objavljeni snimci na kojima on šutira psa u glavu.

Za saučesnika u razbojništvu kod Banjaluke imao je 17-godišnjaka iz svog sela, a u pljački im je pomogla najmanje još jedna osoba za kojom policija BiH traga.

Sumnja se da su u četvrtak 6. decembra oko podne P. I. i maloljetnik, pošto su prethodno otputovali u BiH, upali u kuću Ostoje Milakovića, koji sam živi u Kmećanima, a koji je radni vijek proveo u Austriji i od ove države prima penziju. Fizički su nasrnuli na starca, pretukli ga, napravili premetačinu po kući i pobjegli. Ukrali su mu 20 austrijskih šilinga i nešto kovanog novca.

Smrti koja mu je prijetila Milaković se spasio jedva uspjevši da izađe iz kuće i pozove u pomoć komšije, a prava je sreća da su one, s obzirom da su najbliže kuće od njegove udaljenje više od 100 metara, uspjele da čuju njegovo zapomaganje i pozovu hitnu pomoć. Sa povredama opasnim po život prevezen je u banjalučku bolnicu.

Odmah je počela istraga, a jedan od glavni tragova policiji u BiH bila je izjava mještana da su vidjeli „fiću“ užičkih registarskih oznaka. Sutradan, „fićo“ je zaustavljen u Foči, a Užičani koji su pokušali da pobjegnu preko granice i vrate se u Srbiju su uhapšeni. Žitelji Kaćanika ispričali su policiji da je u automobilu koji su primijetili bilo više mladića.

– Prosto da čovjek ne povjeruje šta se desilo sa P. I. Svi smo ga znali kao dobrog, vrijednog i skromnog mladića iz časne porodice. Radio je neko vrijeme kod Vojske a poslije, koliko sam čuo, negdje u inostranstvu. Ne znam da li je istina da li su on i još jedan naš komšija pretukli tog starca kod Banjaluke, ali, mislim, ko je spreman da onako krvnički tuče životinju spreman je da da pretuče i čovjeka – priča mještanin Potpeća kod Užica.

A životinju – psa P. I. je pretukao prije 17. marta 2017. kada mu je prestala služba u Vojsci Srbije. Na snimcima se vidi kako P. I. u vojničkoj uniformi, na zadatku u Kopnenoj zoni bezbjednosti, prilazi psu i krvnički ga šutira u glavu. Kako je objavljeno, životinji je od udarca slomljen vrat. Da je mladić iz okoline Užica taj koji zlostavlja psa potvrdila je donekle i Vojska Srbije saopštivši da je njemu prestala profesionalna služba zbog povrede propisa o radu.

 

View this post on Instagram

 

!!!UZNEMIRIJUĆI SNIMAK!!!! (TON) Molimo vas da pažljivo pogledate ovaj uznemirujući snimak zverskog nasilja sa potencijalno smrtnih ishodom. Po našim informacijama radi se o pripadnicima Vojske Srbije, na drugom delu snimka je,kako nam kažu, P.I. (25 god) iz sela Zlakusa pored Užica. Na snimku se jasno vidi da je u pitanju vojni objekat. Mi smo uvereni da će Vojska Srbije ispitati sve okolnosti slučaja i utvrditi da li se radi o njenom pripadniku i shodno tome preduzeti sve mere predvidjene zakonom i pravilima službe. Vojska svake države je jedan od stubova stabilnosti iste. “Vojnici” sa ovih snimaka su sve sem stabilni, psu sa drugog dela snimka je pukao vrat iz udarca. Tražimo pravdu! CEO SNIMAK NA IGTV-u. #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!