Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

BanjalukaDruštvoKulturaMagazin

Winter Fresh Wave 28.12. u Sarajevu!

Winter Fresh Wave je zakazan za 28. decembar, a u amfiteatru sarajevskog Doma mladih nastupiće Hanry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

Winter is coming!

Clubbing is coming!
Sezona klabinga je počela, nakon dugog toplog ljeta vrijeme je da se okrenemo omiljenoj poslastici pravih klabera i najavimo najisčekivaniji događaj za kraj godine, a to je, kao i proteklih par godina, Winter Fresh Wave, na kojem će u sarajevskom Domu mladih ove godine nastupiti Hanry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva.

Hanry Saiz je jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, a način na koji to radi omogućio mu jenastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

Podjednako, Hanry kao rođeni Madriđanin i temperamentni južnjak, itekako uživa nastupajući u klabing sezoni u klubovima širom svijeta (nekad to čini i sa bendom) a ovaj put imaćemo zadovoljstvo da nam svojim setom začini posljednju subotu u 2019. godini!

Guy J će nam u Bosnu i Hercegovinu, sudeći po poprilično bukiranom kalendaru, stići nakon gotovo svjetske turneje s obzirom da je u posljednjih nekoliko dana započeo nastupe u Evropi u okviru kojih će nastupiti u Bugarskoj, Mađarskoj, Malti i rodnom Izraelu, a prvi dio decembra rezervisan je za nastupe na istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju.

Njegov portfolio je raznolika zvjer, sarađivao je sa velikim facama elektronske muzike kao što su Tiga, John Digweed, Depeche Mode, a njegova izdanja pronalaze poklonike širom planete koji se lako zaraze melodičnim, sint, progresivnim elektronskim zvukom. Guy J izdaje za čuvene izdavačke etikete Bedrock Records, Balance Music, Turbo Recordings, Phoenix Music International, Proton Music, Cadenza, a biće pravo zadovoljstvo ugostiti ga na novom izdanju Winter Fresh Wave-a!

Na kultnim plesnim podijumu Doma omladine u sarajevu Resident DJ Winter Fresh Wave-a je Nebs Jack, a biće, kao i uvijek, uzbudljivo čuti šta je za finale 2019. godine pripremio sarajevski DJ i producent Forniva.

Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom, koje će se uskoro naći u prodaji, a za više informacija pratite objave na www.freshwavefestival.com

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button