Društvo

RTRS: Lažna vijest na portalu BN TV-a; Levandovski nije izbačen iz Trampovog tima (VIDEO)

Kako RTRS prenosi, BN TV danas je objavila lažnu vijest da je američki izborni strateg i politički komentator Kori Levandovski izbačen iz Trampovog tima 2016. godine i da mu je zabranjen pristup Trampu i njegovoj porodici.

RTRS ističe da je na Twitter stranici Televizije Fox News objavljen je video koji pokazuje miting 29. aprila 2018. godine gdje Trump zove Lewandowskog da mu se pridruži na bini i održi govor.

On je godinu i po radio kao menadžer kampanje predsjednika SAD Donalda Trampa i predvodio je Trampovu kampanju od januara 2015. do juna 2016. godine,

Levandovski se se danas sastao sa predsjednicom Vlade Republike Srpske Željkom Cviojanović.


Interesantno je da se u toj istoj vijesti spominje i sastanak Željke Cvijanović sa glavnim lobistima kosovskih Albanaca, koji lobiraju za spajanje Prištine i Tirane, međutim RTRS nije “brže-bolje” požurio da demantuje taj navod ali je za Lewandowskog čak pronašao i video na Twitteru. Stiče se utisak da RTRS više brine za ugled Lewandowskog nego za javnu percepciju Premijerke.

Cijeli članak, kojeg RTRS smatra spornim, možete pročitati na sljedećem linku:
Sastanak premijerke Željke Cvijanović sa lobistom za nezavisno Kosovo

Izvor
RTRSGlasBanjaluke.net
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!