Društvo

MUP RS: Poziv da se Dan Republike Srpske proslavi u miru i dostojanstveno

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom proslave 09. januara, Dana Republike Srpske, preduzima pojačane mjere bezbjednosti u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti u predstojećem periodu.

Pozivamo sve građane Republike Srpske da dođu u Banjaluku, da Dan Republike Srpske proslavimo u miru i dostojanstveno.

Građani koji budu željeli da prate svečani defile koji će u srijedu, 09. januara 2019. godine biti održan u Banjaluci savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete. S

Savjet građanima je da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da svakako uz sebe imaju neki identifikacioni dokument.

Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane podsjećamo da je u cilju bezbjednosti učesnika, 09. januara na području grada Banjaluka zabranjena upotreba dronova.

Istovremeno, predstavnici medijskih kuća koji su se akreditovali za praćenje svih događaja koji se organizuju povodom proslave Dana Republike 09. januara u Banjaluci treba da na sebi imaju jasno istaknutu akreditaciju. Bez akreditacije neće moći ući u Sportsku dvoranu „Borik“.

Predstavnici medija su dužni da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu.

Izvor
MUP
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!