Sport

Pobjeda košarkaša Zvezde za 2:1 u seriji

BEOGRAD – Košarkaši Crvene zvezde pobjedili su večeras ekipu Partizana 96:90 (22:18, 26:27, 20:19, 28:26) u trećoj utakmici finala plej-ofa Superlige i poveli sa 2:1 u seriji.

Velika borba vođena je tokom cijelog meča, a poslije izjednačenog prvog poluvremena crveno-bijeli su uspeli da naprave dvocifrenu prednost.

Loading...

Partizan je upio da priđe na tri poena zaostatka u posljednjoj deonici, ali je Zvezda u finišu prelomila meč u svoju korist.

Najefiksaniji u pobjedničkom timu bio je Bili Beron sa 25 poena, a Dejan Davidovac ubacio je 17. Među košarkšima Partizana najbolju partiju pružio je Vanja Marinković sa 21 poenom, Ognjen Jaramaz ubacio 15 , a Markus Pejdž jedan manje.

Četvrta utakmica igra se u ponedjeljak, a domaćin je Partizan.

Meč u dvorani “Aleksandar Nikolić” obilježili su i transparenti najvatrenijih navijača crveno-bijelih upućenih Crnoj Gori i predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću, a na jednoj od poruka bila je ispisana i njegova psovka iz Zagreba iz 1999. godine.

Transparenti su uslijedili nakon Savićevićevih optužbi sa Zvezdanom Terzićem.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!