Magazin

Disciplin A Kitschme u subotu banjalučkom KSB-u

Jedan od najpoznatijih rock sastava na ovim prostorima DISCIPLIN A KITSCHME nastupiće u banjalučkom Klubu studenata u subotu 21.aprila.

Kako sami ističu, Disciplin A Kitschme neumorno nastavlja svoju misiju čišćenja i oplemenjivanja prostora, koji se čini ponovo jako zagađenim. Ušavši u 37. godinu svog postojanja, bend i njegov lider, basist i pjevač Koja, kao da nemaju namjeru stati.

Loading...

Disciplin A Kitschme jedan je od onih bendova čija je muzika preživjela test istorije, uvijek drugačiji, hrabri, ispred svog vremena, skloni nemogućim fuzijama. Po povratku iz Velike Britanije, na čijem su tlu egzistirali tokom devedesetih, bend i dalje obogaćuje svoju muziku novim uticajima, u šta će se publika moći uvjeriti i u Banjaluci.

Disciplin A Kitschme je svojim neuobičajenim i bučnim hitovima uvijek predstavljala trn u oku muzičkom establišmentu tadašnje i sadašnje regionalne scene. “Ako ti je glasno”, “Neukusu treba reći NE!”, “Samo Disciplina”, “Zaboravili rokenrol !?!”, “Ah, kakva sreća” i “Betmen, Mandrak, Fantom” su samo neki od hitova benda koji je osigurao legendarni status u priručnicima popularne kulture.

Ulaznice za koncert možete nabaviti u Klubu studenata Banja Luka – KSB i Peckham Pubu. U pretprodaji ulaznice će koštati 7 KM, a na dan koncerta 10 KM.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!