Hronika

LJEKARU U HRVATSKU Ministar Mektić otišao u Zagreb da OPERIŠE OKO (VIDEO)

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić jutros je boravio u Zagrebu zbog operacije oka.

O aferi “Selefije” nije želio pričati, ali je prokomentarisao nedavno objavljenu fotografiju na kojoj se nalazi on zajedno sa novinarom Žurnala i direktorom OBA Osmanom Mehmedagićem.

Loading...

Mektić je za hrvatsku televiziju N1 rekao da je u Zagreb stigao na operaciju oka u jednu privatnu polikliniku. Za pitanja nije bio pretjerano raspoložen, rekao je kako ima “hiruršku intervenciju za oku”.

– Ne bih sada o tome – rekao je na pitanja o svojim izjavama koje su uzburkale odnose dviju država posljednjih dana.

Na pitanje novinara o fotografiji koju je objavio RTRS, a na kojoj se nalaze on, šef Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osman Mehmedagić i novinar koji je plasirao priču, Mektić je odgovorio: “Ja se sa šefom OBA sastajam jednom, dva puta sedmično”.

Istakao je da nije čudno što je fotografija objavljena i što se na njoj nalazi i novinar koji je objavio priču o naoružavanju selefija u režiji hrvatskih obavještajaca.

– Nije čudno, što će biti čudno. Ne znam što bi bilo čudno. Poznajem ga 20 godina. Kritikovao je i mene – rekao je Mektić na pitanje o novinaru, prenosi Klix.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!