Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

BanjalukaMagazin

“Živjeti slobodno”: Jinx na Kastelu

U okviru ovogodišnjeg događaja “Živjeti slobodno”, koji će 8. maja biti održan na banjalučkoj tvrđavi Kastel, nakon dugo vremena u Banjaluku stiže i bend Jinx.

Riječ je o bendu koji je dugi niz godina prisutan na sceni i koji svojim specifičnim muzičkim izražajem alt-popa, te brojnim hitovima kao što su: “Tamo gdje je sve po mom”, “Koliko suza”, “Da smo se voljeli manje”, “Maradona”…, osvajaju publiku, i to ne samo onu koja ih prati od početka karijere, iz perioda ’90-ih, nego i nove mlađe naraštaje.

Publika u Banjaluci nakon dugo vremena imaće priliku da uživa u starim, ali novim hitovima ovog benda sa poslednjeg albuma “Pogrebi i pomiriši” koji je objavljen prošle godine.

Ti povodom pjevačica benda Yaya iskoristila je priliku da pozove publiku da dođe u Banjaluku 8. maja i uživa zajedno sa njima na tvrđavi Kastel, a zabave sigurno neće nedostajati baš iz razloga jer dugo nisu imali priliku da nastupe pred obožavaocima u ovom gradu.

Osim Jinxa publika će 8. maja na događaju “Živjeti slobodno”, koji se održava povodom obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom uživati i u nastupima bendova TBF i S.A.R.S.

Ulaznice za ovaj događaj dostupne su po cijeni od 7 KM u pretprodaji i 10 KM na dan koncerta u KSB, Peckham pubu, kao i preko prodajnog sistema kupikartu.ba.

 

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button