Banjaluka

Humani policajci poklonima obradovali mališane iz Doma “Rada Vranješević”

Pripadnici Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata Ministarstva unutrašnih poslova RS, danas su posjetili Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“ u Banjaluci, te djeci uručili brojne poklone.

Ova humanitarna akcija je organizovana povodom obilježavanja treće godišnjice formiranja ove uprave, a djeci su uručili slatkiše, odjeću i igračke.

Loading...

Oduševljeni mališani su okupili u holu, te razgovarali i fotografisali se sa policajcima. Uslijedila su brojna pitanja o policijskom poslu, a posebno su uživali u isprobavanju policijskih šapki.

Ovom prilikom i direktor Doma „Rada Vranješević“ Vladimir Kajkut, je načelniku ove uprave Borislavu Šariću, uručio zahvalnicu za ovaj gest.

Pripadnici Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata MUP RS su humanitarnu akciju organizovali od 2. do 10 aprila. Cilj akcije je bio da se da pozitivan primjer drugim pravnim subjektima i pojedinicma, kako uz malo izdvojenog vremena, truda i sredstava pomognu socijalno ugroženim kategorijama društva.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!