Banjaluka

Poziv organizacijama civilnog društva

Grad Banja Luka, u saradnji sa UNDP-om, organizuje u ponedjeljak, 23. aprila, javnu raspravu u okviru projekta ReLOaD – Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu, tokom koje će biti predstavljen sam projekat, kao i prioritetne oblasti prema kojima će u maju biti raspisan javni poziv za dostavljanje projekata organizacija civilnog društva.

Rasprava će biti održana u Domu omladine, sa početkom u 12 časova.

Opšti cilj projekta ReLOaD je jačanje participativne demokratije i EU integracija na Zapadnom Balkanu putem osnaživanja civilnog društva da aktivno učestvuje u donošenju odluka, te unapređenje pravnog i finansijskog okruženja za civilno društvo.

U programu učestvuje 11 jedinica lokalne samouprave iz Bosne i Hercegovine (šest iz Republike Srpske i pet iz Federacije BiH). Trajanje programa je 36 mjeseci.

Budžet Programa iznosi deset miliona evra (8,5 miliona finansira EU, a 1,5 miliona evra partnerske jedinice lokalne samouprave i UNDP).

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!