Banjaluka

Lukač: Naredba Okružnog tužilaštva nije stigla u MUP

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da do jutros u MUP nije došla naredba Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka za sprovođenje istrage protiv NN lica u vezi sa ubistvom Davida Dragičevića, kako to tvrde poslanici opozicije. 

– MUP do jutros nije dobio nikakvu informaciju iz Tužilaštva, ne znam da li će ona doći u toku dana. Čavić je iznio ovdje informaciju koju svi imamo da je Tužilaštvo (29. juna) donijelo naredbu o pokretanju istrage, ali to je samo informacija. Mi nemamo ništa zvanično, niti znamo šta piše u naredbi. Kada naredba stigne mi ćemo početi po njoj da postupamo i nema razloga da javnost ne bude upoznata o tome, istakao je Lukač u obraćanju u Narodnoj skupštini.

On je konstatovao da se u Narodnoj skupštini ponovo prave konstrukcije, te da su sve te priče bespredmetne dok se zvanično ne dobije informacija iz Tužilaštva.

Loading...

U Narodnoj skupštini data je polučasovna pauza na zahtjev Kluba poslanika NDP-a.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!