Politika

Dodik: Mladi SNSD najorganizovaniji

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su Mlade socijaldemokrate jedna od najorganizovanijih omladinskih organizacija i to ne samo u okviru političkog angažmana.

Dodik je zahvalio mladima koji su našli volje da svoju snagu koriste u SNSD-u, koji je dobro organizovan u svim lokalnim zajednicama Srpske.

Loading...

On je naglasio da ova partija okuplja i drži do mladih, te da želi da promoviše njihove stavove i želje.

Lider SNSD, koji je juče posjetio dvodnevni Kamp mladih “Tamo gdje najljepša se zora budi” na Okolištima na Ozrenu, rekao je da će se razgovarati o planovima stranke u narednim periodu, prvenstveno za nastupajuće opšte izbore.

Potpredsjednik Mladih socijaldemokrata izborne jedinice Doboj Vedran Skokić objasnio je da je cilj kampa da probudi svijest mladih o očuvanju prirode.

“Pored druženja, sportskih aktivnosti, mladi će tokom dvodnevnog boravaka zasaditi sadnice drveća s ciljem očuvanja prirode”, rekao je Skokić.

Kamp je smješten u okviru platoa Paraglajding kluba “Paragost” iz Doboja, a učestvuje oko 400 mladih socijaldemokrata iz svih dijelova Srpske.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!