Politika

Dodik: SDS želi da prikaže Srpsku kao nesigurno mjesto

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Zvorniku da Srpska demokratska stranka u pokušaju da skrene pažnju na sebe želi da prikaže Republiku Srpsku kao mjesto koje nije sigurno.

“Njihovi aktivisti i njihov ministar bezbjednosti /Dragan Mektić/ izmislili su priču o paravojsci, koja je Republiku Srpsku mnogo koštala na međunarodnom planu”, rekao je novinarima Dodik, nakon otvaranja fabrike “Zeohem” u Zvorniku.

Loading...

On je istakao da u SDS-u izmišljaju priče o nelegalnom naoružanju “koje Srpsku opet svrstava u svijetu na neku drugu stranu”.

Dodik je, komentarišući saopštenje SDS-a u vezi sa slučajem tragično preminulog Davida Dragičević, rekao da više nema potrebe komentarisati šta govore iz SDS-a.

On je naglasio da je to grupa ljudi u mentalnom kapacitetu u kojem ne vidi ništa drugo osim kontinuiranog izazivanja ili skretanje pažnje na neke nepotrebne stvari.

(RTRS)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!