Politika

ReStart izlazi na izbore pod sloganom “Vrijeme je za peglanje”

Članovi organizacije “ReStart” Srpska konačno su potvrdili svoje učešće predstojećim opštim izbrima u okotobru na kojima će nastupiti pod sloganom “Vrijeme je za peglanje”, kao Nezavisna lista kandidata – Restart.

– Nakon dugo vremena aktivističkig rada ne preostaje nam ništa drugo nego da se politički angažujemo na izborima u pokušaju da institucionalnim putem uredimo sistem. Nakon godinu i po teškog građanskog rada i aktivizma, postalo nam je jasno da u ovakvom društvu, kakvo je Republika Srpska, ne možemo napraviti značajne strukturalne i sistemske promjene – rekli su iz “ReStarta” za Srpskainfo.

Loading...

Dodaju da žele bolje društvo koje mladim ljudima može pružiti dobar život ovdje.

– Mi smo mladi ljudi koji žele da žive u normalnom društvu, da rade za normalnu platu i da od te plate mogu zadovoljiti svoje životne potrebe – dodaju u “ReStartu”.

Restartovci će sutra krenuti sa prikupljanjem potpisa na Trgu Krajine, kada će svima predstaviti plan i program njihove organizacije.

Podsjećamo, članovi ove organizacije, na čelu sa Stefanom Blagićem, su prethodne dvije godine bili učesnici mnogih proteste, a neka od njih poput “Zatvori škole, kupi audi” i sami organizovali.

(srpskainfo.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!