Politika

Saopštenje Vlade RS: Lažna vijest o vodenim topovima

Saopštenje Vlade Republike Srpske:

Povodom lažne vijesti koja je objavljena na portalu BN televizije, u 17.51 časova, a u kojoj se navodi da se „premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović zalaže da policija rastjera grupu ”Pravda za Davida””, te da je to „tražila na zatvorenim sastancima najužeg rukovodstva SNSD-a i Republike Srpske“ i „predlagala da specijalna jedinica MUP-a RS interveniše, a čak ukoliko bude potrebno, da upotrijebi i vodene topove”, ističemo da predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, niti bilo ko iz Vlade Republike Srpske, niti iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), nikad nije predlagao bilo šta slično, posebno ne ono što je objavljeno na portalu BN televizije.

Pozivamo BN televiziju da u cilju objektivnog informisanja javnosti, poštujući novinarske kodekse, prestane da širi lažne i neistinite informacije.

Od BN televizije očekujemo da ovu grešku isprave i da ovaj demantij objave u cjelosti na svom portalu, kao i u centralnoj informativnoj emisiji Dnevnik 2 BN televizije, u četvrtak, 10. maja 2018. godine, sa početkom u 19.30 časova.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
Inline Feedbacks
Back to top button

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!