Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Mašinijada u Bugarskoj, studenti iz Banjaluke uspješni u takmičenju

Studenti Mašinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci ostvarili su do sad najbolji rezultat na tradicionalnom 58. okupljanju studenata mašinstva u Bugarskoj.

U konkurenciji 16 mašinskih i tehničkih fakulteta iz pet zemalja koji su bili dio ovogodišnje Mašinijade, banjalučki studenti su osvojili istorijsko drugo mjesto u ukupnom plasmanu i tako postao drugi najuspješniji fakultet ove godine.

Ove godine zabilježen je rekrodan broj učesnika Mašinijade, na kojoj je učestvovalo više od 1.000 studenata.

Tokom šest dana u Bugarskoj, 93 studenta su postigla odlične rezultate na turniru u znanju, turniru u sportu, ali i u okviru zabavnog dijela manifestacije.

Kući su se vratili bogatiji za 12 pehara i to u disciplinama – matematika, mehanika fluida, šah, odbojka, rukomet, fudbar i košarka.

– Kada se podvukla crta, za studente iz Banjaluke u sportu je pripalo drugo mjesto, a u ukupnom plasmanu kao najbolji fakultet takođe su zauzeli drugu poziciju. Odlični rezultati studenata Mašinskog fakulteta, na takmičenjima u znanju dokaz su visokog kvaliteta nastave na ovom fakultetu i odlične saradnje nastavika, saradnika i studenata – poručuju u banjalučkom Univerzitetu.

(srpskainfo.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button