Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Banjalučki piknik u nedjelju u parku “Mladen Stojanović”

U najljepšem parku u Banjoj Luci u nedjelju 20.05. biće održan drugi po redu banjalučki piknik. U pitanju je nastavak projekta kompanije Krajina klas u saradnji sa Rekreativnom zonom Banja Luka.

Prema riječima organizatora, piknikom žele da ožive i promovišu ljepotu našeg grada i parka “Mladen Stojanović”.

-Cilj projekta je promovisanje zdravog života, sportskog druženja, porodičnih vrijednosti i prijateljstva, kao i vraćanje prirodi i čuvanja iste. Piknik je takođe i društveno odgovorni projekat, čiji detaljniji plan ćemo predstaviti naredne sedmice, objasnila je Andrea Lizdek, asistent marketinga u ovoj kompaniji.

Piknik je prošle godine ponudio novi koncept društvenog dešavanja za stanovnike grada na Vrbasu, a organizatori se nadaju da će tako biti i u nedjelju. Frizbi, reketi, lopte, knjige, društvene igre, samo su neki od rekvizita koji će izletnicima poslužili za kvalitetan odmor i zabavu. Pripremljen je i raznovrstan zabavni i sportsko-rekreativni sadržaj u kojem će uživati brojne porodice sa djecom, tinejdžeri, ali i pripadnici treće životne dobi.

Da bi druženje u prirodi proteklo u što boljoj atmosferi pobrinuće se „Manja“, domaći trgovači lanac „Tropic“, kompanija „Mlijekoprodukt“, kompanija „Zlatiborac“, kompanija „Vitinka“, kompanija „Vitaminka“ i „Minea“.

Takođe, biće organizovana zabavna nagradna sportska takmičenja, ali i osigurani slasni piknik zalogaji za sve izletnike i to ukusni sendviči od Zlatiborac sendvič salame, Manjini kroasani, domaće Vitalia mlijeko i jogurti, Minea kafa, te voda i sokovi komapanije „Vitinka“.

-Biće to pravi piknik, sa dekicama i jastucima na travi, pored muzike koja će takođe biti prilagođena laganim ritmovima imaćemo i razne igre poput Tatatijade, Boot kampa, badmintona, frizbija, tvistera na travi, kartanja, pravljenja sapunice… Nakon radne sedmice sigurni smo da će se banjalučki piknik pokazati kao idealan vid druženja sa porodicom i prijateljima, opuštanja u prirodi i uživanja u trenucima koji se pamte, kaže Lizdekova.

Kao što su obećali prošle godine, organizatori su se potrudili da banjalučki piknik postane tradicionalno gradsko dešavanje. Zajedno sa Rekreativnom zonom Banja Luka i partnerima projekta, žele da to bude događaj u kojem će klinci, roditelji, mladi i stari uživati i družiti se.

Piknik će se održati u nedjelju, 20. maja, sa početkom u 11 časova, a na druženje, odmor i zabavu pozvani su svi građani.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button