Sport

Plivački miting „Banja Luka open“ u subotu i nedjelju

Banja Luka će tokom predstojećeg vikenda biti centar plivačkog sporta u regionu. U organizaciji Plivačkog kluba „Olimp“ iz Banje Luke, 26. i 27. maja, na Gradskom olimpijskom bazenu biće održan 11. međunarodni plivački miting „Banja Luka open 2018“.

Na ovom plivačkom mitingu, nastupiće preko 400 plivača iz 47 klubova i 12 zemalja Evrope i svijeta. Zanimljivo je da reprezentacija Srbije dolazi u najjačem sastavu, predvođena Čabom Silađijem, Velimirom Stjepanovićem i Ivanom Lenđerom.

Loading...

Miting se nalazi u kalendaru Svjetske plivačke federacije – FINA, i kao takav predstavlja kvalifikacioni miting na kome se mogu isplivati norme za Olimpijske igre mladih i za Svjetsko prvenstvo u plivanju koje će naredne godine biti održano u Južnoj Koreji.

Svečana ceremonija otvaranja Međunarodnog plivačkog mitinga „Banja Luka open 2018“ predviđena je u subotu sa početkom u 16.45 časova.

Gradska uprva Grada Banja Luka podržala je organizaciju Međunarodnog plivačkog mitinga „Banja Luka open 2018“ .

Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!