Magazin

Dnevni horoskop za 4. juli 2018: Blizanac se udaljava od partnera, Lavu jedna osoba ne izlazi iz glave, RIba hladna na partnerova nipodaštavanja…

OVAN

POSAO: Ponašanje vašeg poslovnog partnera je neprihvatljivo. Skloni ste promjenama što se poslovne sredine tiče. Volite slobodu.
LJUBAV: Oni koji su usamljeni ne treba da se zatvaraju u sebe. Postoji šansa da se u narednom period nešto konkretno desi na ovom segment.
ZDRAVLJE: Osjećate jači pritisak.

BIK

POSAO: Ono što ste odavno htjeli da završite, trenutno se opet povlači kao glavno pitanje vašeg poslovnog segmenta. Bit ćete dovoljno skoncentrisani na ove promjene.
LJUBAV: Niste u mogućnosti da se suprostavite svome partneru, koliko ste trenutno u poziciji da ne možete nešto bolje za sebe da birate.
ZDRAVLJE: Mogući problemi u vratnom dijelu kičme.

BLIZANCI

POSAO: Niste trenutno u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sve je to prolaznog karaktera. Računajte na pomoć jednog Bika ili Raka.
LJUBAV: Isuviše ste zatvoreni na polju emocija. Do vas je teško doprijeti. Možda partner prestane da obraća pažnju na vas usljed ovakve situacije.
ZDRAVLJE: Povremeno ste skloni depresiji.

RAK

POSAO: Niste pomišljali na neke lošije aspekte ovaj put. Pokušajte da se okrenete novim stvarima, jer ste se pomalo opustili u rutini koja vas zamara.
LJUBAV: Polje emocija vam je dosta dobro naglašeno. Možete se osjećati dosta opuštenije, nego inače. Poželjet ćete možda nekog novog pored sebe.
ZDRAVLJE: Povremena glavobolja.

LAV

POSAO: Volite dominantan položaj i u tome uživate. Neko može da vam bude jači rival, nego inače. Bilo bi dobro da se povremeno povučete iz poslovnih aktivnosti.
LJUBAV: Mislite na jednu osobu od ranije, nikako vam ne izlazi iz glave. Zbog nje ćete biti hladni i prema osobama koje vam se nabacuju.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

DJEVICA

POSAO: Na vrhuncu ste uspjeha. Jupiter vam šalje dosta povoljne signale za put kojim ste krenuli. Nećete ništa ostaviti nedovršeno i, naravno, ići ćete do najsitnijih detalja.
LJUBAV: Vaše emotivno znanje je na kratko nepovoljno. To se dešava samo u trenutku vase slabosti ukoliko vam se pojavi neko nov.
ZDRAVLJE: Digestivni problemi.

VAGA

POSAO: Polje finansija ne stoji toliko loše. Znate da plivate u onome što trenutno imate da ponudite i, naravno, da zaradite na toj akciji.
LJUBAV: Niste zainteresovani u većoj mjeri za jednu Djevicu koja vam se povremeno udvara. Volite više predstavnike vazdušnog elementa.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

ŠKORPIJA

POSAO: Oni koji se bave špekulacijama nisu loše postavljeni uz svom poslovnom asmbijentu. Polje novca vam je dosta bitno u narednom periodu.
LJUBAV: Dosta strastvena situacija je naglašena u narednom periodu, pa ćete teško ostati sami, što važi za slobodne predstavnike ovog znaka.
ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

STRIJELAC

POSAO: Polje inostranstva vam je dosta otvoreno. Oni koji su prvi put odlučili da naprave veći iskorak imaju šansu da to i pokažu u najboljem trenutku.
LJUBAV: Ne pokazujete veću dozu emocija, već želite da se više otvorite kao prijatelj prema osobi koju volite.
ZDRAVLJE: Pazite se infekcija.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste ozbiljan igrač, imat ćete fer igru sa osobom koja je jako dugo u poslu kojim se vi bavite. Možda vam neko i ne prija u većoj mjeri kroz saradnju. Ali, to se ne odražava na vaše finansije.
LJUBAV: Ne želite da ulazite u vezu tek tako, jer ste u suštini neko ko je dovoljno u emotivnoj priči da se i ne pretjeruje sa emocijama.
ZDRAVLJE: Uzimajte dovoljno kalcijuma

VODOLIJA:

POSAO: Ukoliko imate trenutno finansijske probleme, ne pokušavajte da ih brzo rješavate jer situacija u kojoj ste trenutno nije na zavidnom nivou i traži dosta odricanja.
LJUBAV: Ne pomaže vam to što je partner uz vas jer uviđate dozu odsutnosti u vezi koju trenutno imate. Možda bi bilo dobro da neke stvari na vrijeme prelomite.
ZDRAVLJE: Stres,

RIBE

POSAO: Vaše polje posla nalaže veće anagažovanje, pa i veći broj ljudi sa kojima morate da radite. Ukoliko ste uvidjeli dobro poslovnu šansu bit ćete spremni da uključite veći broj saradnika.
LJUBAV: Ne obraćate pažnju na sitna nipodaštavanje od strane partnera. Smatrate da je to, ipak, prolaznog karaktera.
ZDRAVLJE: Sve je uredu.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!