Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Zdravo da ste: Besplatne radionice za mlade

Omladinski centar „Zdravo da ste“ od 4. juna do 31. decembra 2018. godine organizuje besplatne radionice za mlade od 15 do 30 godina, koje će biti realizovane svaki radni dan u periodu od 16 do 18 časova.

Pogledajte raspored:

  • ponedjeljak – sportski ponedjeljak: turnir u stonom tenisu, košarci, badmingtonu te radionica o fer igri, različitim sportovima, njihovom porijeklu i slično;
  • utorak – eko utorak: ekološke radionice i projekcije o zaštiti životne sredine i temama održivog razvoja;
  • srijeda – svaštara srijedom: radionice o temama: volonterizma, nenasilne komunikacije, ljudskih prava, zdravih stilova života, kreativnog izražavanja, reproduktivnog zdralja i slično;
  • četvrtak – putujući četvrtak: radionice i projekcije o putovanjima, različitim kulturama, predrasudama, stereotipima;
  • petak – muzički kuvar: spremanje jela različitih kuhinja, te radionice posvećene muzici (instrumentima, različitim žanrovima i muzičkim pravcima).

Kako su saopštili iz „Zdravo da ste“, zainteresovani svoje učešće na radionicama mogu da potvrde putem elektronske pošte na adresu: [email protected] ili telefonom na broj: 051/465-590.

„Takođe, u navedenom periodu biće organizovana i aktivnost pomoć u učenju namijenjena svoj školskoj djeci koja iskažu potrebu za takvom vrstom podrške“, naveli su iz ove organizacije.
Sve aktivnosti se realizuju u prostorijama omladinskog centra „Zdravo da ste“ (Cara Lazara 1, baraka kod Gradskog mosta).

Ovaj projekat pod nazivom „Otvoreni omladinski klub“ realizuje se uz podršku Grada Banja Luka.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button