Banjaluka

Servisne informacije: 2 bebe i 3 isključenja

Najvažnije servisne informacije i izvještaji dežurnih službi.

Električna energija

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

Električna energija

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

Loading...
  • od 08:30 do 13:00 časova – dio naselja Stričići;
  • od 09:00 do 12:00 časova – dijelovi ulica: Braće Podgornika, Prote Nikole Kostića, Željeznička kolonija i Knjaza Miloša brojevi 12, 18, 20, 22 i 24;
  • od 09:00 do 15:00 časova – dijelovi naselja: Pavići i Lokvari.

Voda

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Dežurne službe

Policijska uprava Banja Luka – evidentirana su dva krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima je dvoje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

pregledan je 141 pacijent i obavljeno 18 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

rođene su dvije bebe: jedna djevojčica i jedan dječak.

Vatrogasna jedinica

dvije intervencije.

Prognoza vremena RHMZ

sunčano i toplo uz dnevni razvoj oblaka i samo mogućnost za pokoji pljusak. Vjetar slab, sjeverni. Minimalna temperatura vazduha oko 16°C, a najviša dnevna oko 32°C.

Izmjene u saobraćaju

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA OD 4. JUNA 2018. GODINE:

Od 4. do 12. juna 2018. godine, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Ada, na dijelu od prvog skretanja desno (nakon mosta) do skretanja lijevo (nakon pruge), gledano od mosta na rijeci Vrbas, zbog izgradnje trotoara od mosta na rijeci Vrbas do Gradskog olimpijskog bazena. Nakon toga, od 13. juna do 15.jula, radovi će se izvoditi na način da će biti naizmjenično propuštanje vozila u zoni izvođenja radova.

OBUSTAVE SAOBRAĆAJA OD 10. APRILA 2018. GODINE:

Zbog izgradnje podzemne infrastrukture u okviru izgradnje puta za Priječane, od 10. aprila do 23. juna ove godine, na putu za Priječane, svakim radnim danom i subotom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Autobusi na redovnoj liniji za Priječane, kao i na republičkim linijama za Veliko i Malo Blaško i Šušnjare, saobraćaće bez promjena, odnosno na njih se ne odnosi obustava saobraćaja.

U Ulici Stevana Bulajića, na dijelu od Ulice Jug Bogdana do Krfske ulice, obustavljen je saobraćaj za sva vozila. Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova podzemne infrastrukture u okviru izgradnje spoja stočnog tranzita. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne saobraćajnice te se mole vozači za poštovanje iste, kao i za strpljenje i razumjevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!